Free songs
info@pacellevangoethem.nl
+31 (0)23 5402 421 / +31 (0)6 2330 7374

Over ons

Pacelle van Goethem | Eigenaar

Drs. Pacelle van Goethem is onderzoeker, schrijver en Nederland’s meest gevraagde spreker op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Ze traint de top van politiek en bedrijfsleven in overtuigen. Ze is de bedenker van het Model van Invloed©, Het Model van Overtuigen©, de Stijlen van Overtuigen©, Koningengedrag voor Overtuigen© en de Methode voor Overtuigen©. Ze ontwikkelde deze methode om je persoonlijke overtuigingskracht direct te vergroten en je de fijne kneepjes van overtuigen eigen te maken.

Al vele jaren verzorgt Pacelle met veel plezier lezingen en trainingen op maat voor diverse organisaties. Naast haar eigen trainingspraktijk geeft zij lezingen en seminars in binnen- en buitenland, voor onder andere the Institute for Management Studies, IFBD, Focus Conferences, Assemblee Speakers, Speakers Academy en Denkproducties.

Van origine Spraak-, Taal- en Stempatholoog, specialiseerde ze zich verder bij Psychologie en Massacommunicatie en deed mee aan onderzoek van de Radboud Universiteit en het Universitair Medisch Centrum Groningen. Zij ontdekte de spectaculaire samenhang tussen ontspanning en overtuigen.

Merel de Graaf | Personal Assistant

Merel is onze spil in het web, ze regelt alles tot in de puntjes.
Merel is enthousiast en energiek en zit boordevol plannen en ideeën.
Zij is het eerste aanspreekpunt wanneer je naar kantoor belt.

 

Barbara KramerBarbara Kramer | Marketing & Communicatie

Barbara helpt Pacelle haar verhaal de wereld in te brengen. Ze denkt mee over online campagnes en is tekstschrijver. Voor alles rondom marketing en communicatie kun je bij haar terecht.

 

Wij werken samen met een aantal experts in aanverwante vakgebieden:

HuijskensBickerton

Wilt u uw bedrijf beschermen tegen risico’s en kansen benutten om uw reputatie te waarborgen en verbeteren? Bent u op zoek naar een bureau dat u kan helpen met reputatiemanagement, financial-, crisis- of corporate communication? Dan verwijzen wij u graag door naar ons partnerbureau HuijskensBickerton.

Renée Broekmeulen

Wilt u klanten overtuigen van de kracht van uw organisatie? Uw jaarcijfers presenteren? Uw personeel voorlichten over een reorganisatie? Uw nieuwe beleid presenteren? Een verkiezing winnen? Een lintje uitreiken? Welkom heten? Afscheid nemen? Als u een goede speech wilt, bent u bij Renée Broekmeulen aan het juiste adres. Zij is een zeer ervaren speechschrijver waar wij graag mee samenwerken.

Wil je meer informatie over Pacelle’s trainingen, lezingen, workshops of masterclasses?
Neem contact met ons op via info@pacellevangoethem.nl, bel met +31 (0) 23 54 02 421 of laat  gegevens achter via onderstaand formulier.