Free songs
info@pacellevangoethem.nl
+31 (0)23 5402 421 / +31 (0)6 2330 7374

VIDEOTIP 1: OVERTUIGEN HOE MOET HET NIET?

DE ALLEREERSTE VIDEOTIP ONLINE!

Regelmatig ontvangen we enthousiaste reacties over de nieuwe inzichten die mensen opdeden tijdens een lezing of training overtuigen. We helpen je graag om deze kennis eigen te maken zodat je de tips voor overtuigen makkelijker kunt toepassen in de praktijk.

In de aankomende maanden willen we je verrassen met een aantal nieuwe tools. Om jou nog meer handvatten voor meer impact & meer overtuigingskracht te geven.

Vandaag de allereerste videotip online. Aan de hand van een kort actueel fragment uit de media krijg je een tip over hoe je het beste reageert in een soortgelijke situatie.

Vanaf nu staat er geregeld een nieuwe videotip voor je klaar van maximaal 1 à 2 minuten. Krachtig, snel en to the point. Zeker weten dat je geen enkele tipvideo mist? Like onze Facebookpage!

 

VIDEOTIP 1: GAAT HET MIS? WEES TRANSPARANT.

Hillary the world is watching
Overtuigen, hoe moet het niet? 2 uur nadat Hillary tijdens de 9/11 Memorial in elkaar zakte, zei ze ‘I feel great’. Ze liet daarmee de rest van de wereld met vragen en een onbestemd gevoel achter. Wat had ze wél moeten doen? Bekijk de video met tips!