Free songs
info@pacellevangoethem.nl
+31 (0)23 5402 421 / +31 (0)6 2330 7374

Nagenieten van ‘Onzichtbaar Overtuigen’ 2017

Afgelopen vrijdag 17 november jl. vond ons event ‘Onzichtbaar Overtuigen’  weer plaats, dit maal in de Amsterdam Arena. We mogen wel zeggen dat een fantastisch succes was! Samen met de deelnemers hebben we genoten van nieuwe oefeningen en inzichten om beter te kunnen overtuigen.

Wat hebben we gedaan

De deelnemers hebben gedurende de dag inzichten gekregen in hun eigen overtuigingskracht. Ze hebben geleerd hoe ze deze kunnen inzetten en benutten om nóg overtuigender te zijn.

Tijdens deze interactieve lezing werd iedereen betrokken en was het enthousiasme door de hele Amsterdam Arena te horen.

Jon en Pacelle

Naast Pacelle deelde Jon Favreau (voormalig speechschrijvers van Obama) met haar het podium. Jon gaf ons inzichten in zijn tijd met President Obama. Daarnaast leerden alle bezoekers over zijn reis naar ‘the White House’ als jonge schrijver en kregen we mooie anekdotes en verhalen. Natuurlijk leerden we veel van hem over het schrijven van overtuigende speeches.

Kortom

Het was een geweldig evenement waar we met plezier aan terug denken. Nu zijn we aan het nagenieten van de filmpjes en foto’s. Ben jij benieuwd hoe dag was, kijk hier dan naar het filmpje.