Free songs
info@pacellevangoethem.nl
+31 (0)23 5402 421 / +31 (0)6 2330 7374

Heel erg trots! De 23ste druk van ‘IJs verkopen aan eskimo’s’

 ijs verkopen aan eskimo's23ste druk IJs verkopen aan eskimo’s

We zijn enorm trots om mee te mogen delen dat IJs verkopen aan eskimo’s alweer toe is aan de 23ste druk! Tienduizenden exemplaren werden er al verkocht.

Uit de reacties die we ontvangen, blijkt dat IJs verkopen aan eskimo’s vooral als een praktisch handboek wordt gebruikt, waaruit steeds opnieuw ideeën worden gehaald. Precies waarvoor het bedoeld is!

Een tip uit IJs verkopen aan eskimo’s: Meer charisma & autoriteit uitstralen?
Denk Obama, Thatcher en Ivo Opstelten. Gebruik je lage stem. Een lage stem gebruik je vanzelf als je iets meent. En iemand die zijn of haar stem in de laagte gebruikt nemen we veel serieuzer en ervaren we als een autoriteit. Oefen eens op de fiets of in de auto. Pas maar eens toe in een vergadering…Ik heb nog een punt voor de rondvraag…

Jouw persoonlijke overtuigingskracht versterken?
Vraag dan snel naar de mogelijkheden over onze Masterclass Overtuigen. In een kleine groep leer je in twee dagen van Nederlands overtuigexpert Pacelle van Goethem en regisseur Henk Witteman hoe jouw boodschap begrepen & gehoord wordt. 

Met beproefde methoden die je direct uitprobeert leer je: Een krachtige indruk te maken. Meer te bereiken met je stem. Anderen mee te krijgen en te inspireren. Meer invloed uit te oefenen en ontspannen te netwerken. Je argumenten te kiezen en deze stevig en helder over te brengen. 

De masterclasses Overtuigen van Pacelle zijn altijd snel uitverkocht. Wil je zeker zijn van een plekje meld je dan nu aan via info@pacellevangoethem.nl of bel: 023 5402 421 of ga voor meer informatie naar de website MASTERCLASS OVERTUIGEN