Free songs
info@pacellevangoethem.nl
+31 (0)23 5402 421 / +31 (0)6 2330 7374


charismatische vrouw1
Lancering boek: Charismatische Vrouw

Donderdag 25 juni lanceren Lorraine Vesterink en Lizet van Triet  het boek: Charismatische Vrouw. Na een zeer succesvol crowdfunding project (Het eerste crowdfundingsproject in Nederland dat na de einddatum doorging terwijl het streefbedrag al was behaald!), bleek dat de behoefte aan dit boek groot was. Al binnen 2 weken na de start van het corwdfundingprogramma was het streefbedrag al voor 90% binnen!

Meer vrouwelijke rolmodellen

Vrouwen zijn in de media ondervertegenwoordigd. Een van de redenen is dat er niet genoeg vrouwelijke rolmodellen zijn. Zo’n rolmodel straalt charisma uit. En hoe meer charisma, hoe succesvoller én hoe beter zichtbaar. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen beter presteren als er meer rolmodellen zijn. Voor ons is Koningin Máxima hét voorbeeld van een charismatisch vrouw. En natuurlijk ook Carice van Houten, Neelie Kroes en Anouk, om er een paar te noemen.

Deskundigen

In het boek Charismatische Vrouw krijg je tips van Nederlands beste deskundigen. Pacelle is één van deze deskundigen en verzorgt het gedeelte over Autoriteit.

  1. Communication – Lizet va n Triet
  2. Hair & Beauty – Mariëlle Bastiaansen
  3. Attraction – Kim Kötter
  4. Representation – Michou Basu
  5. Independence – Vered Neta
  6. Self-confidence – Lorraine Vesterink
  7. Media attention – Janneke van Heugten
  8. Authority – Pacelle van Goethem

Meer info?
Check voor meer info de Facebook Page van Charismatische Vrouw.