Free songs
info@pacellevangoethem.nl
+31 (0)23 5402 421 / +31 (0)6 2330 7374

22ste druk IJs verkopen aan eskimo’s

Ijs verkopen 2 22ste druk IJs verkopen aan eskimo’s

IJs verkopen aan eskimo’s is alweer toe aan de 22ste druk! Tienduizenden exemplaren werden er al verkocht. Uit de reacties die we ontvangen, blijkt dat IJs verkopen aan eskimo’s vooral als een praktisch handboek wordt gebruikt, waaruit steeds opnieuw ideeën worden gehaald. Precies waarvoor het bedoeld is!

Een tip uit IJs verkopen aan eskimo’s: Een goed betoog is concreet.
Bij een helder verhaal kunnen we ons iets voorstellen. Abstracties zijn saai en laten ruimte open voor interpretaties. Kies één heldere kernboodschap. Zorg dat je verhaal die boodschap ondersteunt; kom er tussendoor en aan het eind op terug.  Als je meerdere boodschappen hebt, kies dan een beeld hoe ze onderling verbonden zijn en verbind ze onderling expliciet.

Jouw persoonlijke overtuigingskracht versterken?
Op donderdag 1 en vrijdag 2 juni is er weer een nieuwe Masterclass Overtuigen. In een kleine groep leer je in 2 dagen van Nederlands overtuigexpert Pacelle van Goethem en regisseur Henk Witteman hoe jouw boodschap begrepen & gehoord wordt. 

Met beproefde methoden die je direct uitprobeert leer je: Een krachtige indruk te maken. Meer te bereiken met je stem. Anderen mee te krijgen en te inspireren. Meer invloed uit te oefenen en ontspannen te netwerken. Je argumenten te kiezen en deze stevig en helder over te brengen. 

De masterclasses Overtuigen van Pacelle zijn altijd snel uitverkocht. Wil je zeker zijn van een plekje meld je dan nu aan via info@pacellevangoethem.nl of bel: 023 5402 421 of ga voor meer informatie naar de website MASTERCLASS OVERTUIGEN